Open dag

P4140111-BorderMakerMenvereniging “In Stap en Draf” nodigt u weer van harte uit voor haar 37e Open Dag zondag 3 september 2017 te Hengelo Gld. De tocht is geschikt voor zowel de menner als de ruiter/amazone.

 

coulise landschap 1

 

 

 

De tocht, met een totale lengte van ca. 25 km brengt u in aanraking met het prachtige coulissenlandschap rondom de gemeente Bronckhorst.

De start vindt plaats tussen 10.00 en 11.00 uur vanaf 'de Hietmaat', gelegen aan de Zelhemseweg 13a (7255 PS) te Hengelo gld

Er wordt gereden op een startlijst zodat elke deelnemer vrij kan rijden en er niet in colonne gereden hoeft te worden. Indien gewenst kunnen groepjes natuurlijk samen starten.

Er zal tussendoor een korte pauze zijn.

En bij terugkomst op de Hietmaat wordt u een lunchpakket aangeboden.

op het randjeOp de Hietmaat is er nog de gelegenheid voor de menner om een vaardigheidsproef te rijden, voor de ruiter is er gelegenheid om een ringsteekparcours af te leggen.

 Deelname

Inschrijving is mogelijk voor een ieder met een verkeersveilige aanspanning, waarbij hoofddeksel, handschoenen, schootskleed en zweepvoering gewenst zijn aangepast aan het soort aanspanning. Geen korte broek.

Deelnemers moeten in het bezit zijn van een W.A. verzekering en op de hoogte zijn van de regels van de KNHS. Geldige inentingspapieren/paspoorten meenemen, zodat deze getoond kunnen worden indien u dit wordt verzocht.

                                                                  Deelname aan deze dag is € 8,- p.p., kinderen tot 15 jaar € 4,-.

De dames van de cateringU krijgt hiervoor Koffie / ‘sherry’-stops / Lunchpakket met wat warms en bovendien een aandenken aan deze dag (1 aandenken per aanspanning/ruiter). Voor ruiters is het dragen van een cap verplicht.

 Wilt u worden opgenomen in het programmaboekje dan graag opgave voor 20 augustus. Omdat aan deze rit wat meer publiciteit word gegeven maken wij hiervan een boekje, tevens zal er in de pers de nodige aandacht aan deze rit worden gegeven. Vandaar dat wij een gratis programma boekje samen stellen. Voor de kijkers langs de route is het dan leuk om te zien wie er voorbij komt.

Hiervoor verzoeken wij u dan iets over uw aanspanning te schrijven zoals type wagen, soort paarden, namen en leeftijd van de paarden, wat voor de toeschouwer intressant is.

Vragen kunt u stellen via de mail secretariaat@instapendraf.nl of telefonisch 0575 463994

 

Inschrijfformulier 37e Open Dag, 3 september 2017

 

Naam: Dhr. / Mevr. / Fam. / Dhr. + Mevr.(*)…………………………………………..

 

……………………………………………………………………………………………..

 

Adres: ……………………………………………………………………………………

 

Postcode:…………………………..…… Plaats: ……………………………….……

 

Tel.: ………………………………………………………………………………………

 

Mailadres:………………………………………………………………………………..

 

Lid van de vereniging: ………………………………………… te:…………………

 

………………………………………………………………………..

Soort Paard(en) / Pony(s) (*) : …………………………………………..

Ruiter/ Enkelspan / Tweespan / Tandem / Vierspan / (*) anders, nl.

………...

Soort aanspanning: …………………………………………………

Aantal volwassenen : …………………..Aantal kinderen <15 : …………

Datum: ……………………………..-2016 Handtekening: ………………………

* Omcirkelen hetgeen van toepassing is