Clubkleding

Poloshirts en logo, ook op uw (eigen) kleding

In Stap en Draf heeft eigen clubkleding.

Deze wordt naar wens voorzien van ons eigen logo zowel op de voor -als op de achterzijde.

Ook uw eigen kleding kunt u laten voorzien van ons logo.

Bijna al uw denkbare wensen zijn mogelijk bijvoorbeeld het logo op uw auto of trailer.

Voor meer inlichtingen:

Wim Feenstra

mail: info@feenstra-promotions.nl

Bestel: http://www.feenstra-promotions.nl/

Of mail: beheerder@instapendraf.nl

Logotransfer

20 x 20 cm

7 x 7 cm

Polo

dames/heren

€ 23.00

Boston polo basic. 1 x 1 rib gebreide kraag en boord. Knopenlijst met 2 gestanste Horn knopen. Nektape. Piqué breisel van 100% gekamde katoen. Gewicht 180 g/m²

T-shirt

dames/heren

€ 17.50

Super Heavy Super Club T-shirt. Rondgebreid. Ribkraag met Elastaan en dubbel stiksel. Nektape. Single jersey breisel van 100% katoen. Gewicht 180 g/m²

De allerlaatste

Jas

€ 70,-

Urban jacket. Water afstotend. YKK® rits. Zakken aan de voorzijde met drukknoop sluiting. Uitvouwbare capuchon in de kraag. Reflecterende tape aan de achterzijde van de kraag. Getapete naden. Stof van 100% peached nylon Taslon met PU milky coating. Voering van 100% polyester Taffeta.

Nog 1 voorradig

Vest

borstlogo

€ 75,-

100% plyester fleece 630 gr m2

Hoge weefdichtheid, kort geschoren en pluisvrij elastisch jersey, afgebiesd binnenzijde en opstaande kraag in stijl "omgekeerde schapenvacht", 2 gevoerde zakken, borstzakje, verstelbare band met elastische aansnoerkoord door de zoom.