SMW 2015 Verslag opbouw

Opbouwdag 3 okt. 2015

De palen de grond in is een karwei dat telkens beter, sneller en eenvoudiger gaat. Dit jaar voor het eerst een andere machinist op de kraan met de trilplaat, en het lag niet aan hem, maar wel aan de hele dikke nieuwe eiken palen, dat het net niet lukte om voor de pauze klaar te zijn.
De balken, de hekjes, de dranaigebuizen, de witte buizen, alles wordt bevestigd deze dag door de 25 medewerkers. Het is altijd een gezellig koor bij elkaar en met name Wim Arendsen en Bert Hobelman (B&W) doen er een schepje bovenop door iemand uit te kiezen die dit jaar een certificaat moet behalen om als medewerker te kunnen blijven functioneren.
Omdat Ab te Veldhuis de coördinatie van de verkeersregelaars dit jaar overgenomen heeft van Chris Arends, was de keuze niet zo moeilijk .
Tijdens de koffie wordt de opdracht uitgelegd en dat betekende dit keer dat hij zijn ‘onderdanen’ (in de vorm van eendjes) bij zich moest zien te houden en de regie te houden. Eén kwam er een beetje achteraan, Chris uiteraard!
Tijdens het pannenkoeken eten in de pauze kreeg Ab het felbegeerde certificaat. Gelukkig voor de vereniging want dan kunnen we hem blijven inzetten! (we hadden niet anders verwacht trouwens). B&W maken er wat van en het mag niet wat kosten is het uitgangspunt: de eendjes zijn ooit opgevist uit de waterbak.
De pannenkoeken zijn weer gebakken (en gesponsord) door een paar echtgenotes van de leden en aan wat er overbleef, weten we dat we ook op die dames weer willen rekenen volgend jaar.
Bedankt hiervoor en evenzo bedankt alle helpers van deze dag: met elkaar bouwen we letterlijk de wedstrijd.
Op dit moment, woensdag 8 okt, herken je de Hietmaat al bijna niet meer terug – hoewel – het jaar is omgevlogen en het voelt al weer heel vertrouwd.
We hopen op een mooie wedstrijd met een gezonde rivaliteit.

Een medewerker.

SMW 2015 OD 01

SMW 2015 OD 02

SMW 2015 OD 04