Gezellige middag 2016

Gezellige Middag/avond

P3060014De lange traditie van het organiseren van een feestavond is dit jaar doorbroken door te kiezen voor een gezellige zondagmiddag/avond.

De reden is toch wel de vaste hoge kosten (muziek) en het telkens minder gebruik maken van de dansvloer.

De ultieme test was of er zich onder de leden van  In Stap en Draf ook liefhebbers  bevinden van het  maken van een wandeling.

Overduidelijk was te zien, aan de wandelschoenen die meegebracht waren, dat ook dit een uitdaging is die leeft onder de leden.  De 5 km lange route over  het Landgoed Zelle, onder leiding van geboren en getogen Varsselnaar  Gerrit Ruiterkamp, en een prachtig zonnetje, was overigens voor elk lid goed te doen, ook zonder de ‘echte’ wandelschoenen.

P3060015

 

P3060031 De paden waren wel dermate smal en hobbelig dat het voor een buggy helaas niet te doen was. Het tijdstip van vertrek was naar voren gehaald en dit was niet bij iedereen bekend, maar de achterblijvers maakten gebruik van de spellen die opgesteld waren in het buurthuis Varssel.

En wat bij zo’n tocht altijd gebeurt , gebeurde ook deze middag: de groep wordt langgerekt door de verschillende praatgroepjes die onderweg ontstaan;  het zag er meer dan gezellig uit!

 

P3060023En zoals het een tocht betreft bij In Stap en Draf, ontbrak ook de sherry stop niet.

 

P3060019

 

 

 

buurthuis varssel2Terug in het buurthuis Varssel werden , onder het genot van een drankje, de nieuwtjes met elkaar gedeeld.

P4140111-BorderMaker De videobeelden,  gemaakt door Gerard Aalderink ,  uit 1995 en 2000 ondersteunden de gesprekken, vooral als er eigen leden op het scherm te zien waren.

01 De traditionele verloting is gebleven en zo ook  de grote inbreng van leuke prijsjes. De verdeling van de prijzen had een ieder zelf in de hand (?), doordat je als prijswinnaar het volgende lotje mocht trekken.  Zou dat er de oorzaak van zijn geweest, dat er aan elke tafel prijswinnaars waren?

De middag is afgesloten met een stamppot buffet die door de 60 aanwezigen met een goede waardering beoordeeld is – en verorberd! Een kop koffie luidde het afscheid nemen in van deze geslaagde opzet van een gezellige bijeenkomst - dit in een andere setting dan die van viervoeters.

Huub GerritsenDe viervoeters worden weer meegebracht op 20 maart als de oefenmarathon op het programma staat. 

Op die dag zien we u graag terug dan wel als menner , als medewerker, of als toeschouwer.

Tot dan.