Bronckhorsterpaardenmeerdaagse

Op 25,26 en 27 mei mede-organiseren wij weer de Bronckhorster Paardenmeerdaagse.

De sfeer is altijd erg ontspannen omdat een ieder komt om een paar dagen op een rustige manier op z’n eigen wijze door de mooie omgeving in de gemeente Bronckhorst te rijden.

Voor vertrek gezellig gezamenlijk een bakje koffie drinken , wat bijpraten en dan als het je uitkomt een keer vertrekken is het motto.

De inschrijving is ook nu weer opengesteld voor zowel ruiters/amazones als voor menners. Er worden drie dagen routes gereden van ongeveer 25 á 30 km door de omgeving van Vorden , Hengelo en Zelhem.

U hoeft niet perse 3 dagen te rijden ; 1 of 2 dagen is ook toegestaan.

Er kan individueel gestart worden, maar er mag ook in kleine groepjes van meerdere aanspanningen/ ruiters gereden worden. De start is elke dag tussen 10.30 uur en 12.00 uur vanaf de Hietmaat in Hengelo (gld).

NIEUW !

Als aanvulling op de rit op zondag is het mogelijk om deel te nemen aan een bekwaamheidstest welke ontleent is aan de TREC-sport.

Wilt U meerijden met de 8e editie van de Bronckhorster Paardenmeerdaagse , dan kunt u zich inschrijven door het inschrijfformulier van de site www.bronckhorsterpaardenmeerdaagse.nl in te vullen en te verzenden.

De inschrijving sluit 15 mei. Bij deze mail heb ik ook een inschrijfformulier gevoegd dat u na invulling kunt retourneren naar secretariaat@bronckhorsterpaardenmeerdaagse.nl

Met vriendelijk groet,

Secretariaat menvereniging In Stap en Draf