Ractie's op de SGW van 2016 van facebook

 

Stiekem toch wel erg trots op hoe mijn setje vandaag reed op de wedstrijd in Hengelo. Voor het eerst voor popeye zo'n wedstrijd, voor mij en onyx voor het eerst met zo'n combi 😱 was erg spannend maar is gelukt nu morgen nog de hindernissen goed en veilig door komen.

 

Strak gereden heren! Frank en Marcel Schiphorst in actie tijdens de Marathon in Hengelo! Mooi om te zien

 

Ok. Handschoenen in de dressuur en vaardigheid vergeten we niet meer. Dat kostte ons 10 strafpunten gisteren. En vandaag nog eens 20 dure strafpunten erbij, omdat ik de eerste hindernis verkeerd (door achterkant D naar A) binnen reed. Maar lekker gereden heb ik wel. Hope liep super in de vaardigheid (foutloos en binnen de tijd) en de hindernissen gaan ook al steeds wat sneller. Dus al met al super tevreden over onze tweede officiële samengestelde menwedstrijd (SMW Hengelo). Mirthe en Henk, bedankt voor het groomen.

Dacht ik gisteren al dat het de max was, vandaag werd het tegendeel bewezen. Als aller eerste gestart in de marathon om 8.30. Het was mistig en dat werd alsmaar erger. Daarnaast ijzig koud. Gelukkig kwam de zon door op het moment toen wij aan de hindernissen mochten beginnen. Niet alleen de zon deed een glimlach en warm gevoel veroorzaken. Wat ben ik trots op onze Soef. Zoveel tegenslagen met hem gehad en vaak de moed willen opgeven. Na dit weekend weet ik dat we er goed aan hebben gedaan hem de tijd te geven en niet op te geven.
Soef deed vandaag meer dan zijn best in de marathon. Op minder dan 4 seconden verschil tweede in dit onderdeel. Vanwege het gebrek aan wedstrijdritme in de eerste hindernis ff de weg kwijt. De volgende hindernissen gingen perfect. Wat bleef hij er aan trekken. Oortjes erop en gaan. Wat een genot. Veel positieve reacties mogen ontvangen en als klap op de vuurpijl de eerste plek in de rubriek. Iedereen bedankt voor de leuke reacties en Annet voor het filmen.

Super blij met de resultaten van de samengestelde menwedstrijd in Hengelo.
Laatste wedstrijd van dit seizoen mooi afgesloten. Goed weer mooie hindernissen en top organisatie