Oefendag 2017

DSC 0041Onze jaarlijkse oefenmarathon was weer een gezellige dag, de weergoden werkten al met al ook nog mee. Er waren een 16 tal deelnemers van zeer ervaren tot hele groene deelnemers, maar daarom was het ook oefendag. De dressuurring lag er mooi bij, ook hier werd druk geoefend, de resultaten waren wisselend.

 

 

DSC 0587De vaardigheid was opgezet in de nieuwe stijl dus een gecombineerd parcours voor zowel de L rijders als de M en Z alles in 1 parcours. Bennie had zowel de okser als de gele pionnen, waar dus de L rijders niet door mochten rijden, toegepast. In de praktijk zal het nog wel de nodige verwarring gaan opleveren zowel bij de jury als de rijders, maar we moeten er het beste van maken.

Voort stonden er 4 hindernissen opgesteld, de kunsstofhindernis, een waterhindernis en 2 hekken hindernissen allen met  6 poorten.

DSC 0232Zoals gebruikelijk wordt er bij ons geen klassement opgemaakt en de hindernissen mogen ook met de aanspanning worden verkend.

Ook waren er een aantal grooms in opleiding.

DSC 0004

 

 

Ons nieuw onderkomen werd als uitvalbasis gebruikt hetgeen bij een ieder in de smaak valt, opbouwen en opruimen is een fluitje van een cent, alle spullen zijn bijelkaar geen gerij meer naar allerlei locaties.

meer foto's