Onze Leden in Varsseveld

varssev 3In Varsseveld werd afgelopen weekend van 8/9 juli een samengestelde wedstrijd gehouden welke tevens het Regiokampioenschap mendistrict Oost was. Helaas hebben wij geen kampioenen in de annalen kunnen bijschrijven want de rubrieken waar Jurgen en Frank Bold in mee reden waren te klein voor een kampioenschap. De prijsuitreiking verliep wat rommelig, eerst te veel bekers en daarna de juiste.

varssev 1

 

Frank reed met een tandem (Eline en Falco)in de klasse M. Een eerste plek v.d. 3 in de dressuur en een super foutloze vaardigheid daarbij een goede marathon uiteraard ook gewonnen, zodat de beker voor de 1e plaats mee naar huis ging.

 

 

varssev 1Jurgen spande Guus en Macho in en startte in de klasse Z Fei. In de gecombineerde rubriek met de M een 5e plaats in de dressuur en de vaardigheid was met 3 ballen iets teleurstellend. Daarentegen was de marathon weer de topper van het weekend voor Jurgen en het ging zo goed dat hij eerste werd in het eindklassement. en de eerste plaats van de rubriek mee naar huis nam.

 

varssev 1In de klasse L spande Gerard Looman Enzo voor de wagen hetgeen resulteerde voor alle onderdeleng scoorde hij een 4e plaats en ook in de eindrangschikking.

Voorts was ook nog Melanie Becker van de partij en reed een enkelspan paard in de klasse M. Hierin vond uiteraard geen plaatsing plaats.