Clubkampioenschap/ BBQ 2017

 

 De 4-clubkampioenen 2017 ontvingen een waardebon, door Sublie paardenvoeders en Slotboom tweewielers beschikbaar gesteld.

gerard Looman Jennifer schiphorst Wim Steenblik Dick

Jennifer schiphorstDe voorzitter heeft zijn 1e prijs beschikbaar gesteld aan de jeugdige menner Jennifer. Ze had in haar (volwassen) rubriek het hoogste gescoord in de Dressuur en daarmee is deze prijs dan ook dik verdiend!

Het aantal deelnemers dat uiteindelijk aan het clubkampioenschap mee deed, was niet zo groot en dat kwam dat er weer nieuwe groene pony’s en paarden aan de start verschenen en hiermee ziet het er voor de toekomst weer goed uit.

Overigens gaan we het volgende jaar deze dag – samen met de Open Dag- in een ander jasje steken. Hoe? Daar vragen we ook uw mening over. U heeft en de enquête al ingevuld?

gezellige drukteDSC 0322Deze dag is voor het eerst gehouden op de Hietmaat. Dankzij de loods is het bouwen (en afbouwen) een minder grote klus dan voorheen toen we gebruikt maakten van het terrein van particulieren om de hindernissen te bouwen. Veel materiaal werd versjouwd om in één dag op te bouwen en vervolgens op maandag moesten ere weer leden komen om alles weer op de plek te krijgen. Ook voor de horecamedewerkers is het nu gemakkelijk dat er één plek is waar alles voorhanden is. En ……… sinds deze week ook een mooie koelkast met diepvriesladen.

Tent 1De BBQ kon niet op dezelfde locatie plaats hebben en daarvoor hebben Gerrie en Gert Harmsen hun onderkomen beschikbaar gesteld. De tent die de vereniging aangeschaft heeft – o.a.s\. om straks te gebruiken voor de SMW – lijkt een schot in de roos: een degelijke tent van een goede afmeting.Tent 2 Hedenochtend om 10 uur zijn nog wel 4 personen nodig om af te breken, de eerste keer zal dat nog even wennen zijn.

De dag is mede geslaagd te noemen door het aantal niet-leden die zich aangemeld had voor deze dag- ook zij gaven aan het te waarderen dat een oefendag als deze een waardevolle aanvulling is op de voorbereiding van een ‘echte’ wedstrijd. Dan mag er niets fout gaan en kun je niets overdoen. Vandaag dus wel!

fam schiphorst

 

Opperste concentratie bij Frank, hij  testte zijn 4 span succesvol uit in het filmpje .

 

 

 

 

 

Dank zij de mooie foto’s van Theo Jansen en de website beheerder Wim Feenstra kan iedereen nagenieten van de zomerse mendag op de Hietmaat in Hengelo.

Allen dan voor uw deelname dan wel medewerking aan deze dag.

Gr. Namens de organisatoren, Willemien.