Voorwaarden deelname DK Oost 2017/18

 

mdo oostDeelnemen aan selectiewedstrijden indoorseizoen 2017-2018  
 
Om een goede uitslagverwerking tot stand te brengen hanteren wij voor alle organisaties en deelnemers dezelfde procedure. Door u in te schrijven voor selectiewedstrijd conformeert u zich met onderstaande procedure m.b.t. het inschrijven voor selectiewedstrijden.
 
 
 Er verschijnt geen lijst op de site van MDO aangezien alle informatie beschikbaar is op de KNHS wedstrijdkalender
 
 In het online KNHS-vraagprogramma staat per wedstrijd aangegeven of een wedstrijd al dan niet een selectiewedstrijd is.  
 
 MDO verwerkt m.b.t. de selectie uitsluitend uitslagen van wedstrijden die op de KNHS wedstrijdkalender als selectiewedstrijd staan aangemerkt.
 
 Deelnemers schrijven online in via “MIJN KNHS”.  
 
 Om deel te nemen aan de selectieprocedure vinkt u bij elke aanmelding voor een selectiewedstrijd het vakje “selectiewedstrijd” aan.  Mocht u dit zijn vergeten dan kunt u dit nog aangeven via de opmerking bij uw online inschrijving. De wedstrijdorganisatie zal dan handmatig “selectie” aan uw start toevoegen.
 
Tussenstanden / Reclameren  Wekelijks zullen de tussenstanden op de website van Mendistrict Oost worden gepubliceerd. De datum van laatste publicatie wordt op het scherm weergegeven.  Reclameren mbt de tussenstanden kan uitsluitend n.a.v. het meest recente wedstrijdweekend en moet uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan het eerstvolgende wedstrijdweekend per email te zijn ingediend Mail: wedstrijdenmdo@outlook.com  
 
Voorwaarden:  document voorwaarden voor deelnemers: u vindt deze onder de knop “startlijst” bij het vraagprogramma DK indoor in de KNHS wedstrijdkalender. Hier treft u alle info en hyperlinks naar uitslagen, tussenstanden enz.