De warmste ooit SMW 2017

 

 

SMW 2017 :   DE WARMSTE EDITIE OOIT!

012 DSC 0012Het 2e weekend in oktober, gereserveerd voor de Samengestelde MenWedstrijd Hengelo, staat bekend als koud, nat, blubberig en modderig ……….. maar niets van dit alles in 2017: heet, zonnig een stralende blauwe hemel, dauw en vochtig gras in de ochtend……….. Je kunt je niet beter wensen als organisatie van dit 2 daags-evenement.

IMG 20171015 152032

 

De deelnemers, komend vanuit het hele land, zijn lovend over de organisatie van de wedstrijd. De technische hindernissen en de 2 vaardigheidsbanen worden als een uitdaging gezien door de menner.
De klasse-indeling KNHS is dit jaar nieuw van opzet en nu mag de vereniging ook de hoogste klassen uitnodigen voor deelname in Hengelo. Voor de organisatie betekent dit wel dat er om extra faciliteiten gevraagd wordt in de vorm van boxen op het terrein. Dank zij de bereidwillige medewerking van de buurtbewoners is ook dit gelukt, die we dan ook zeer erkentelijk zijn.

007 DSC 0007Voor het eerst heeft de vereniging de beschikking over een eigen tent en, in combinatie met de loods op het terrein, is zo een gezellig horecaplein ontstaan; samen met een patatkraam komt de inwendige mens niets te kort.
Ook hopen we op deze manier het verenigingsgevoel vast te houden en leden te enthousiasmeren een bijdrage te leveren aan deze wedstrijd (en natuurlijk de overige activiteiten in het jaar).

IMG 20171015 171153

Jurgen Bolt is overall winnaar geworden in de categorie Eigen leden. De uitslagen van de overige deelnemers zijn te lezen op de site. Ook vindt u hier prachtige foto’s van de Marathon, gemaakt door Theo Janssen.

We bedanken grondeigenaren, sponsoren en de vele vrijwilligers voor hun medewerking waardoor we kunnen terugkijken op een geslaagd weekend.