Kort verslag Snertrit 2017

 

Zondag 19 november was het weer zover de Snertrit

mini2Tussen 10 en 11 uur zijn we gestart. Bij aankomst op de werf van fa Slotboom hadden we de eerste regenbui al te pakken. De vooruitzichten waren wel gunstig en dat was tijdens de rit merkbaar, de zon kwam door en iedereen kon genieten van de mooie herfstkleuren.

 

Naamloos 1 Jebbo had een mooie rit uitgezet van ca 22 Km. Na een korte pauze kwam het mooiste van de rit, de heuvels van het Hengelsezand.  De paarden en ponnie’s konden hier even helemaal los gaan. Menners en ruiters trouwens ook.

Bij terugkomst konden we weer warm worden met behulp van koffie en een broodje knakworst.

4pannenDe paarden werden teruggebracht naar stal en ’s middags stond de heerlijke snert van de dames Barink en Hammers weer klaar.

Helaas was dit jaar de laatste keer vanaf de mooie locatie van de fa Slotboom, waar we sinds 2000 jaarlijks een aantal gezellige dagen en bijeenkomsten hebben gehouden, Familie daarvoor onze hartelijke dank.

hunterAndrè Schieven heeft voor deze speciale geegenheid ook Hunter weer eens ingespannen en ook deze was weer in zijn element.

IMG 20171119 204939

Met het afscheid van de lokatie Slotboom heeft ook Annie Barink te kennen gegeven dat zij stopt met de bereiding van de overheerlijke snert. Wij hebben hiervan dan ook 17 jaar van gesmuld en uiteraard hiervoor onze dank.

IMG 20171119 205013Theo overhandigde aan deze dames Annie Barink en Minie Hammers dan ook een emmer met lekkers welke ook de fam Slotboom ten deel viel.

Al met al een prachtige dag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.