Finale Twente cup Ambt Delden

   Ik zit met een grote grijns op mijn gezicht na te genieten van vandaag.

Ambt deldenFinale wedstrijd van de Twente cup. Ditmaal te gast in Ambt Delden. Een mooi technisch parcours stond ons te wachten.
In de tussenstand stonden we gedeelde 5e . De beste vijf zouden doorgaan naar de finale. Moest er dus nog wel voor rijden.
Soef was in vorm en pakte goed aan. Eerste manche foutloos in een goede tijd. tweede rondje 4 seconden sneller alleen balletje op de laatste poort zodat het toch nog ff spannend werd. Toch nog als vierde geplaatst voor de finale. Mega trots al wisten we dat de concurrentie sneller zou zijn dan ons.
Niks te verkiezen dus tandje bijgezet in de finale. En wat pakte soef aan. Voor het eerst drie omlopen op 1 dag voor hem. Hij was op zijn best. Ellen had moeite zat om de glimmende kant boven te houden. Tot onze grootse verbazing een tweede tijd op 1 seconde achter de nummer één. Helaas onderweg een pech balletje in de hindernis en ook op de een na laatste kegeldoorgang viel een bal. Hierdoor zakten we na plaats vier in de einduitslag, maar super tevreden hoe vandaag alles verliep. Opnieuw heel veel complimenten op Soef, ook van de grotere jongens.
De fanclub wordt alsmaar groter. Han-Erik Wesselink, Rob, Dieneke, Johan en Wieke bedankt voor de support , het filmen en de gezelligheid. Riechard ook vandaag weer bedankt voor de tips en de aanwijzingen.

klik voor filmpje