Patrick start met winst in Eefde

Ook onze eerste buitenwedstrijd van 2019 zit er op..
In Eefde/Gorssel werd afgelopen weekend gestreden om de hoogste eer.
Met 9 andere collega menners/mensters gingen we de strijd aan.
Tijdens de dressuur door diverse omstandigheden een beetje te veel spanning bij zowel Soef als ik wat niet echt een positieve uitwerking had. Kon hem wel blijven rijden al was het toch voornamelijk overleven. Nella bedankt voor het groomen en het voorlezen . In de vaardigheid moest ik snel op zoek naar iemand anders . Helaas haar naam vergeten maar ze weet dat ik blij was met haar hulp. Het parcours zelf ging snel maar helaas wel twee ballen die van de kegels vielen.
Tussenstand een tweede plek in de dressuur en een zevende in de vaardigheid. Overal een derde plek op ruim 9 punten achterstand.
Vandaag de marathon aanvallend gereden met vaste groom Ellen weer van de partij. Links en rechts had het misschien wel wat vloeiender gemogen waardoor het misschien nog wel wat sneller kan. Daar waar de concurrentie wat foutjes maakten hielden wij het hoofd koel en konden we de marathon winnend afsluiten . Ook de eindoverwinning met ruim 20 punten voorsprong op nummer twee werd binnengehaald. We liggen op schema zo.

Iedereen bedankt voor de complimenten en de gezelligheid vandaag. Francisca bedankt voor het filmpje van de laatste hindernis .