40 jaar in Stap en Draf

40 jarig bestaan In Stap en Draf – Hengelo

Zaterdag 25 mei 2019 is op de Hietmaat het 40 jarig bestaan van de vereniging gevierd.

DSC 0137De voorzitter opende de receptie onder een grote belangstelling van leden, sponsoren en buurtverenigingen en (oud) bestuursleden en medewerkers.

Voorzitter Gert Harmsen stipte aan hoe de vereniging op 22 mei 2019 is opgericht doordat de heren Tonnie Harmsen en Reint Langwerden Hengelo rijp achtten voor een aangespannen vereniging. En zo DSC 0151geschiedde dat Reint Langwerden, Gerrit Harmsen sr., Joop Wesselink, Johan Halfman en Karel van Leijden het eerste voorlopige bestuur vormden.

Daarna zouden velen hun voorbeeld volgen en zitting in het bestuur nemen om de aangespannen sport te promoten.

De voorzitter memoreerde tevens de huidige activiteiten van In Stap en Draf gevolgd door dhr. Reint Langwerden die o.a. de eerste memorabele wedstrijden in het Woesinkbos benoemde.

DSC 0184De jonge leden Tess Wiggers en Jennifer Schiphorst en de geroutineerde leden Harrie Niesink en Frank Schiphorst hebben het aanwezige publiek laten zien hoe een hindernis genomen moet worden., voorzien van uitleg door Bennie Steenblik.

DSC 0292Het duo Wim Arendsen en Bert Hobelman zorgt vaak voor verrassingen en zo ook nu: het bestuur werd ‘getrakteerd’ op een stokpaarden-race waarbij een ‘enorme’ (kleine) beker te verdienen viel.

Het bestuur en leden kunnen terug zien op een mooie dag , prachtig weer, een mooie - met verse bloemen en slingers aangeklede- tent en terras en hindernisterrein.

Met een groepsfoto werd dit deel afgesloten om vervolgens te kunnen genieten van een broodje beenham. 

Alle foto's klik hier .

voor de film hier

DSC 0370