Patric geplaats voor het KNHS kampioenschap

district kamp oost 2019
 
Op het KNHS kampioenschap 6 en 7 september in iedergeval 1 deelnemer van onze vereniging, Patric is districtskampioen enkel pony L.
 
 

 Fb vraagt wat ik aan het doen ben.

Nou om eerlijk te zijn zit ik met een pot bier, gebak en een grote grijns op de bank .
Wat een geweldig weekend hebben we gehad. Op laatste moment nog opgegeven voor de samengestelde menwedstrijd bij Horsedriving Wenum Wiesel zodat we in ieder geval genoeg wedstrijden hebben gereden om eventueel in aanmerking te komen voor het NK in september.
Zaterdag begonnen we met een dijk van een dressuurproef die goed was voor 46.17 strafpunten ! Een nieuw persoonlijk record maar vooral een machtig fijn gevoel. Vervolgens een vaardigheid uit het boekje. Door velen onderschat. Wij hoorden bij 1 van de vijf dubbel foutlozen over de gehele dag. Bij elkaar opgeteld een eerste plek in de tussenstand met een royale voorsprong van maarliefst 10 punten.
De opdracht voor de marathon vandaag was duidelijk. Kop erbij en binnenhengelen de overwinning.
Soef was vandaag niet op zijn allerbest maar we hoefden gelukkig ook niet tot de max te gaan. Met een heel klein verschil de marathon afgesloten met een tweede plek. Meer dan genoeg om de wedstrijd en daarnaast ook het districtskampioenschap oost te winnen. Hiermee regelrecht geplaatst voor het NK dat in Hengelo zal worden georganiseerd bij onze club.
Ineke en Dieneke bedankt voor het filmen. Speciaal bedankje voor top instructeur Riechard Becker die het voor elkaar heeft gekregen dat zelfs ik het dressuurrijden leuk ga vinden. Vandaag enthousiaste fan en ook nu weer klaar staan met raad en tips . Natuurlijk mag ik top groom Ellen ook niet vergeten die de glimmende kant ook vandaag weer heeft boven gehouden.
En nu? Lekker verder trainen richting het NK. Nieuw doel en nieuwe uitdaging !