Kort verslag Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering 11 februari 2020, door Willemien Steenblik

Na de –goed bezochte - nieuwjaarsbijeenkomst - is op de 2e dinsdagavond in februari de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering waar veel leden traditiegetrouw aanwezig zijn.

De voorzitter benadrukte dat het een jaar van veel werk is geweest voor de vrijwilligers door de extra KNHS Kampioenswedstrijd die op het programma stond. Ook extra natuurlijk de feestelijke viering van het 40-jarig bestaan van de vereniging dat gevierd is met een hapje en een drankje en afgesloten met een gezamenlijke foto.
Het bestuur heeft decharge gekregen voor het gevoerde beleid en dat geldt ook voor penningmeester Jebbo Haverkamp die met een positief resultaat het jaar 2019 kon afsluiten.
Met de komst van Wim Oonk in het bestuur is een ieder akkoord en Jebbo zullen we node missen.
Hanne-Louise de Koning is in het zonnetje gezet omdat ze Kampioen klasse Z bij de Tandems is geworden tijdens het KNHS Kampioenschap. Ze vertelde hoe ze nipt Dick Bolt voorgebleven is in de spannende afsluitende marathon.
Tenslotte kon iedere aanwezige zich melden om iets te kunnen betekenen voor de vereniging door bijvoorbeeld sponsorgeld te gaan ophalen of een rit te organiseren. En hulp tijdens elke activiteit is altijd welkom!
De avond is afgesloten met het tonen van de overzichtsfilm die door Herman Koetsier is samengesteld.

Voor de feestmiddag op 8 maart te Vorden werd verklapt dat dit op een bijzondere locatie is
en op 22 maart staat de oefenmarathon op het programma.

Op naar een mooi menjaar!

Enkele foto's kunt u hier bekijken