Skip to main content
  • draf1.jpg
  • draf2.jpg
  • draf3.jpg
  • draf4.jpg
  • draf5.jpg
  • draf6.jpg

Menlessen in de Bronckhorst

 

Leren mennen of beter leren mennen?

De 3 menverenigingen uit de gemeente Bronckhorst komen graag in contact met mensen die ondersteuning zoeken bij het mennen of een mencursus willen volgen die leidt tot het landelijk erkende menbewijs. Bij voldoende belangstelling ( 8-10 personen) willen zij gezamenlijk begin maart starten met een opleiding die ruim 3 maanden in beslag zal nemen. Naar gelang de voorkennis van de deelnemers zullen er 3-4 theorielessen nodig zijn en 10-13 praktijklessen.

De kosten van de cursus zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal lessen die de deelnemers krijgen ; indicatie € 225- € 250. Het examengeld (deelnemers zijn niet verplicht examen te doen) bedraagt ongeveer € 95.

Als u deelneemt en nog geen lid bent van 1 van de 3 verenigingen wordt u wel verzocht lid te worden Opgave voor deelname kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u wilt deelnemen vernemen wij dit graag voor 8 februari a.s.

Met vriendelijke groeten
In Stap en Draf (Hengelo)
In de Reep’n (Vorden)
Onder de Zweppe (Zelhem)