• draf1.jpg
  • draf2.jpg
  • draf3.jpg
  • draf4.jpg
  • draf5.jpg
  • draf6.jpg

Uitslag en foto's Samengestelde wedstrijd 2018

In het 2e weekend van oktober wordt door onze Menvereniging In Stap en Draf de samengesteld wedstrijd georganiseerd op het evenemententerrein de Hietmaat en tijdens deze 29e editie was het tropisch warm!!. De vereniging heeft de top van Nederland verwelkomt naast de vele trouwe deelnemers die al jaren Hengelo aan doen.
De parcoursbouwer Hanne-Louise de Koning had er 2 vaardigheidsbanen neergezet met voldoende uitdaging voor elke klasse. De Hindernissen waren technisch en voor de toeschouwer een lust voor het oog door de strakke aankleding, aangevuld met vlaggen en spandoeken van de sponsoren.
Tijdens de prijsuitreikingen zijn er extra prijzen uitgereikt aan de menners die foutloos de vaardigheid gereden hebben en voor hen die in hun Dressuurring de minste strafpunten mocht noteren. Patrick Wormgoor (2poL) is overall winnaar geworden bij de eigen leden nadat hij de Dressuur ook op zijn naam had geschreven. De beste in de Vaardigheid was Dick Bolt met zijn tandem pony en het onderdeel Marathon is door Melanie van der Welle-Becker (1paZ) gewonnen. Voor elke deelnemer was er een goodiebag en een attentie van de vereniging als bedankje voor de komst naar Hengelo.

Op naar de 30e editie in 2019 en …. zoals een trouwe menner opmerkte: volgend jaar in november als de temperaturen lager zijn??

Klik hier:

voor de uitslagen
foto's zaterdag Theo Janssen
zondag de marathon

Deel deze pagina

Submit to Facebook