Skip to main content
  • draf1.jpg
  • draf2.jpg
  • draf3.jpg
  • draf4.jpg
  • draf5.jpg
  • draf6.jpg

Contact

Secretariaat:

Linda Krijgsman
Steenakker 13
7071 WJ Ulft
Telefoon: 06-23918611
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretariaat:

Willemien Steenblik
Dennendijk 13
7231 RD Warnsveld
Telefoon:0575-552810
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

K.v.K:
40102666

IBAN:
NL65RABO0327418311 


Facebook

Op onze website staat onderaan iedere pagina de bekende blauwe knop zodat u zelf onze vereniging kunt promoten op Facebook. Door te klikken op "Delen" kunt u onze berichten op uw eigen tijdlijn laten zien.

Facebook pagina "InStapenDraf"

De openbare pagina is te bekijken voor iedereen op Facebook. Namens de vereniging worden hier berichten, nieuwtjes en evenementen geplaatst door de redactie.

Iedereen op Facebook kan deze berichten 'liken' en 'delen', waardoor onze berichten weer in zijn of haar netwerk van vrienden onder de aandacht gebracht worden. Heeft u suggesties voor berichten die u op onze Facebookpagina wilt laten plaatsen? Stuurt u dan s.v.p. een link per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Facebook groep "M.V. In Stap en Draf"

Hierop kunnen uitsluitend leden artikelen plaatsen. Om lid te worden van de groep kunt u bovenaan klikken op "Lid worden". Nadat één van de beheerders toegang heeft verleend kun u ook berichten delen in de groep. Iedereen kan deze berichten lezen. Een bericht wordt daarom pas zichtbaar nadat één van de beheerders hiervoor goedkeuring heeft gegeven.