Facebook

facebooklogo

Op onze website staan bovenaan iedere pagina de bekende blauwe knoppen zodat u zelf onze vereniging kunt promoten op Facebook. Als u klikt op "Vind ik leuk" krijgen mensen in uw netwerk te zien dat u één van onze artikelen interessant vindt. Door te klikken op "Delen" kunt u onze berichten op uw eigen tijdlijn laten zien.

 

Facebookpagina "InStapenDraf" 

De openbare pagina is te bekijken voor iedereen op Facebook. Namens de vereniging worden hier berichten, nieuwtjes en evenementen geplaatst door de redactie.

Iedereen op Facebook kan deze berichten 'liken' en 'delen', waardoor onze berichten weer in zijn of haar netwerk van vrienden onder de aandacht gebracht worden. Heeft u suggesties voor berichten die u onze Facebookpagina wilt laten plaatsen? Stuurt u dan s.v.p. een link per e-mail naar beheerder@instapendraf.nl

Groep "M.V. In Stap en Draf"

Hierop kunnen uitsluitend leden artikelen plaatsen. Om lid te worden van de groep kunt u bovenaan klikken op "Lid worden". Nadat één van de beheerders toegang heeft verleend kun u ook berichten delen in de groep. Iedereen kan deze berichten lezen. Een bericht wordt daarom pas zichtbaar nadat één van de beheerders hiervoor goedkeuring heeft gegeven.