Skip to main content
  • draf1.jpg
  • draf2.jpg
  • draf3.jpg
  • draf4.jpg
  • draf5.jpg
  • draf6.jpg

Nieuwsbrief maart 2021

Beste leden, vrienden en donateurs,

Hierbij weer een nieuwsbrief van In Stap en Draf. Het is alweer even geleden dat u wat van ons hebt gehoord, maar in deze rare tijd was er nog weinig te melden. Ook op het moment van schrijven zien we helaas het aantal covid besmettingen toch weer oplopen. Het bestuur heeft besloten om de ledenvergadering te verplaatsen naar 29 juni, deze moet volgens onze statuten voor 30 juni hebben plaatsgevonden. Op 25 april staat de Voorjaarsrit op de ageneda. We hebben de oefenmarathon verplaatst naar 9 mei, vanwege werkzaamheden op De Hietmaat. De Bronckhorster Paardenmeerdaagse heeft besloten om dit jaar geen BPM te organiseren.

We hebben als bestuur voor u toch weer een jaarprogramma in elkaar gezet met enkele wijzigingen ten opzichte van andere jaren. Het bestuur heeft in samenspraak met de wedstrijdcommissie besloten om twee samengestelde menwedstrijden te organiseren. Het eerste weekend in oktober is voor de pony menners, en het tweede weekend kunnen de paarden aan de start komen. Let op als je graag wilt starten dan kunnen jullie je nu al opgeven bij het wedstrijdsecretariaat , en zo al een startplek vastleggen. Ook voor de recreatie menners zijn we volop bezig om weer mooie ritten uit te zetten.

Dan is er nog iets waar we u als paardenhouder graag op willen wijzen, vanaf 21 april is het verplicht om de paarden die bij u op stal staan aan te melden bij het RVO. Voor veehouders is dit al een bekend terrein, maar voor particulieren waarschijnlijk niet. U moet via het RVO een UBN nummer aanvragen.(Uniek Bedrijfs Nummer) Via deze link kunt u dit nog eens goed na lezen. Aanmelden van paarden kan pas vanaf 12 april. Als iemand van u hier hulp bij nodig heeft, zijn we altijd bereid om u hier bij te helpen.

Tot slot blijf gezond en hopelijk zien we elkaar bij onze eerste activiteit met soepelere regels.

namens het bestuur van “In Stap en Draf”
secretariaat Frank Schiphorst