• draf1.jpg
  • draf2.jpg
  • draf3.jpg
  • draf4.jpg
  • draf5.jpg
  • draf6.jpg

Overige evenementen

Enkele activiteiten door het jaar heen
We hebben sinds 2002 de gewoonte het jaar  te openen met een Nieuwjaarsreceptie.
Een "gewone" rit wordt verreden op een ochtend, middag, avond en soms in de hele vroege ochtenduren.

De route wordt op papier aangereikt zodat een individuele start mogelijk is (dicht achter elkaar aan rijden kan dan vermeden worden).

De ontvangst is meestal met een aangekleed kopje koffie en aan het eind is er veelal ‘een borrel van de vereniging’ en iets hartigs.

Ook jaarlijks hebben we jaarlijks een puzzelrit welke wordt uitgezet en van uitleg voorzien door Dhr Cortume,  gevolgd door een gezellige prijsuitreiking.

Elk lid die eens wat organiseren wil, wordt verzocht zich te melden bij de secretaris.

Voor leden die wat meer "strijd" in het geheel willen, en veelal over een marathonwagen beschikken, organiseren we een oefenmarathon in het vroege voorjaar;

Ook ieder jaar  organiseren we een ‘officiële’ Dressuur en Vaardigheid-Wedstrijd. Officieel wil zeggen: onder de vlag van de KNHS worden de punten bijgehouden. Men heeft dan wel een startkaart KNHS nodig. Eigen leden kunnen in de Hobbyklasse meedoen.

Voor 2019 hebben wij het KNHS kampioenschap samengesteld mennen op 6 en 7 september op het programma staan. Ook de wedstrijd in oktober gaat gewoon door.

In de winter zijn er veelal Indoor-wedstrijden al dan niet in samenwerking met ledenverenigingen van Regio Menners Achterhoek. De Dressuur en Vaardigheid komen aanbod. Ook Speel uw Spel  of  een  Mini Marathon kan een onderdeel zijn.

Evenals voor het Wedstrijdweekend (2e weekend in oktober).
Beide evenementen kunnen zich telkens verheugen in een groot deelnemersveld.

 Tijdens het wedstrijdweekend is er voor de eigen leden een speciale prijs te verdienen: de Sessink-wisselbeker voor de beste over de drie onderdelen. De zgn. Hobbyklasse staat open voor eigen leden die alleen Dressuur en Vaardigheid rijden. Voor deelname aan de eigen wedstrijd is geen startkaart nodig

Deel deze pagina

Submit to Facebook