Skip to main content
  • draf1.jpg
  • draf2.jpg
  • draf3.jpg
  • draf4.jpg
  • draf5.jpg
  • draf6.jpg

Overige evenementen

Enkele activiteiten door het jaar heen:

We hebben sinds 2002 de gewoonte het jaar te openen met een Nieuwjaarsreceptie.

Een "gewone" rit wordt verreden op een ochtend, middag, avond en soms in de hele vroege ochtenduren.

De route wordt op papier aangereikt zodat een individuele start mogelijk is (dicht achter elkaar aan rijden kan dan vermeden worden).

De ontvangst is meestal met een aangekleed kopje koffie en aan het eind is er veelal ‘een borrel van de vereniging’ en iets hartigs.

Elk lid die eens wat organiseren wil, wordt verzocht zich te melden bij de secretaris.

Voor leden die wat meer "strijd" in het geheel willen, en veelal over een marathonwagen beschikken, organiseren we een oefenmarathon in het vroege voorjaar;

Ook organiseren we ieder jaar een ‘officiële’ Dressuur en Vaardigheid-Wedstrijd. Officieel wil zeggen: onder de vlag van de KNHS worden de punten bijgehouden. Men heeft dan wel een startkaart KNHS nodig. Eigen leden kunnen in de Hobbyklasse meedoen.

In het tweede weekend van oktober staat de jaarlijkse SGWM op de planning, georganiseerd door Stichting Mensport Hengelo.

De zgn. Hobbyklasse staat open voor eigen leden die alleen Dressuur en Vaardigheid rijden. Voor deelname aan de eigen wedstrijd is geen startkaart nodig.

Beide evenementen kunnen zich verheugen op een groot deelnemersveld.

In de winter zijn er veelal Indoor-wedstrijden al dan niet in samenwerking met ledenverenigingen van Regio Menners Achterhoek. De Dressuur en Vaardigheid komen aanbod. Ook Speel uw Spel of een Mini Marathon kan een onderdeel zijn.